Incendiu în Topraisar

incendiu topraisar

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la o casă din Topraisar.

Au intervenit 7 pompieri cu 2 autospeciale de stingere.

A ars acoperișul si interiorul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilierul si electrocasnice. A mai fost afectat si un garaj vecin. Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a fost un scurtcircuit la un cablu defect sau neizolat corespunzător.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Săptămâna spațiului cosmic la Plantetariu

sâm oct. 6 , 2018
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța marchează săptămâna mondială a spațiului cosmic. Sâmbătă, 6 octombrie 2018, în intervalul orar 10:30 – 14:30, la sala de conferințe ”Ing. Marcel Stanciu” din cadrul CMSN va avea loc o conferință cu titlul ”Spațiul unește lumea”. Evenimentul are susținerea următoarelor instituții: Inspectoratul […]

V-ar putea interesa și: