COMPLETARE. Incendiu într-un apartament din Constanța. O femeie a murit după ce a căzut de la balcon VIDEO

COMPLETARE Femeia care a căzut de la balcon a murit, au anunțat reprezentanții SAJ Constanța. Este vorba despre proprietara apartamentului.

Momentul când femeia cade de la balcon

COMPLETARE. Soțul femeii este conștient și stabil. Are arsuri minore de grad 2 pe față.

incendiu constanta

Un incendiu a izbucnit marți într-un apartament din municipiul Constanța, din zona Spitalului Militar.

Pompierii de la ISU Dobrogea spun că focul a pornit la etajul al șaselea dintr-un bloc de șapte etaje.

„Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autoscară. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă. Din păcate, avem și o victimă, o femeie în stop cardio respirator. Trei echipaje de Ambulanță acordă proprietarei apartamentului primul ajutor”, a spus Anca Chiriță, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

COMPLETARE „Pacienta căzut de la etajul 5 sau 6. Este în stop cardiorespirator, se efectuează protocol de resuscitare.”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului Constanța.

Femeia a ieșit pe balcon de teama focului. S-a ținut cu mâinile de balustradă, cu corpul atârnând în afară, dar la un moment dat a căzut.

Sursă foto: ISU Dobrogea

COMPLETARE. Alături de femeie, în apartament se afla și soțul acesteia. „Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii. Din câte am înțeles, într-o cameră, femeia aprindea lumânări după ce fiul a murit acum cel mult o lună de zile””, a spus șeful ISU Dobrogea, Cristian Mihai Amarandei.

Știre în curs de actualizare.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.