Incendiu într-un apartament din Mangalia. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe circa 30% din corp

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament din Mangalia, pe strada Vasile Alecsandri nr. 2.

Pe geam ieșea fum gros. Când autoritățile au ajuns la fața locului, paramedicii și polițiștii au spart ușa. Au găsit înăuntru un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani.

„Bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost preluat de SMURD B și transportat la spital cu arsuri de grad 2 pe o suprafață de aproximativ 30 % a corpului și arsuri de căi aeriene.”, au declarat reprezentanții ISU Dobrogea.

Patru persoane au fost evacuate de pompieri din apartamentele învecinate. De asemenea, s-au autoevacuat din bloc mai multi locatari. În plus, au fost scoase din apartament două butelii (una dintre ele ardea). Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 20 de metri pătrați.

Incendiul este localizat în bucătărie, unde arde o butelie. Se intervine cu 2 mașini de stingere, o autoscară, o descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Pe drum mai este o ambulanță.

COMPLETARE ora 11.50. „Incendiul este lichidat, se asigură masuri PSI la butelia care ardea. Se așteaptă echipa ENEL pentru deconectarea blocului de la energie electrică”, a precizat reprezentanții ISU.

COMPLETARE ora 11.59. Victima din incendiu a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transferată la Spitalul Județean Constanța. Medicii spun că are 93 de ani, nu 60, cum se anunțase anterior.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.