Incendiu la City Mall. De data aceasta, este un exercițiu

Astăzi, la ora 22.00, un incendiu va izbucni la City Park Mall, cel mai controversat mall din sud estul României.

Este vorba despre un exercițiu al ISU Dobrogea.

„În această seară, începând cu ora 22:00 vom avea un exercitiu cu forte si mijloace proprii la City Mall. Scenariul va presupune stingerea unui incendiu si evacuarea persoanelor din mall, dar si un accident rutier cu persoane incarcerate in parcarea dinspre lac”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

În ultima vreme, în City Mall au avut loc incendii, inundații, dar și căderi de tavan.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În comă după a căzut de pe schelă, în biserică

mie sept. 12 , 2018
Un bărbat a fost rănit grav după ce a căzut de pe o schelă, în biserica din Lumina. Victima, în vârstă de 60 de ani, lucra pe o schelă la renovarea unei biserici situate la ieşire din comună, s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţimea de 10 metri, în […]

V-ar putea interesa și: