Incendiu la o navă aflată în rada portului Sulina cu 16 persoane la bord

Nava Princess Mariam, pavilion Sierra Leone, aflata la ancora in rada portului Sulina, 16 persoane la bord (Siria, Egipt), marfa 4700 tone uree in saci, la ora 19:20 a emis un apel de primejdie in canalul 16 VHF, invocand incendiu in compartimentul masina.

Echipajul a raportat ca a urmat procedurile de urgenta la bord pentru folosirea instalatiei de stins incendiu cu CO2, dar la mai bine de o ora de la lansarea CO2, echipajul inca raporteaza degajare de fum din zona compartimentului masina.

A fost solicitata asistenta unei nave apartinand ARSVOM si a unui remorcher AFDJ care are capabilitate de interventie la stingerea incendiului.

Niciunul dintre membrii echipajului nu este ranit si in prezent este in desfasurare stingerea incendiului cu ajutorul remorcherului apartinand AFDJ


Nava efectua voiaj pe ruta Trabzon – Reni si se afla la ancora in rada Sulina din data de 28.02.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu pe o navă, marinarii au refuzat să o părăsească

sâm mart. 2 , 2024
În cursul zilei de 01.03.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflata in rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor. La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone se […]

V-ar putea interesa și: