Incendiu la parterul unui bloc, ISU Dobrogea a intervenit cu autoscara

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Tomis din Constanța.

„La fața locului au fost alocate următoarele forte: 2 mașini de stingere, o autoscara și un SMURD B. Colegii au pătruns in apartament și au constatat ca era vorba despre o oală uitată pe foc.”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției, Anamaria Stoica.

Din primele informații, în apartament a fost găsită o persoană în jur de 30 de ani căreia i s-a acordat primul ajutor medical la fața locului, de paramedicii SMUR. Aceasta este conștientă, colaborantă.

Persoana va fi transportată la spital de SMURDUL B, conștientă, aceasta fiind ușor intoxicată cu fum.

După incendiul în care o femeie a murit și unde ISU nu a trimis la timp o autoscară, au urmat unul la subsol și acesta, la care autoscara a fost trimisă. Explicația este că fumul se poate ridica la etajele superioare și autoscara poate fi necesară.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Locurile de parcare închiriate de la Primăria Constanța nu vor mai fi valabile 24 de ore din 24

Sat Feb 20 , 2021
Locurile de parcare închiriate de la Primăria Constanța nu vor mai fi valabile 24 de ore din 24. Cu alte cuvinte, cine va mai dori să le închirieze nu le va putea folosi decât într-un anumit interval orar. „Rezervarea locurilor de parcare de reședință pe bază de autorizație este valabilă […]
placute parcare constanta_crop