Incendiu la un bloc din Medgidia, cinci persoane transortate la spital VIDEO

Azi, 28 ianuarie, in jurul orei 2:00, prin apel unic de urgență 112, militarii de la ISU Contanța au fost sesizati cu privire la faptul ca în Medgidia, in blocul 3 TINER, situat pe strada Plevnei, este foarte mult fum pe casa scării. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere, 1 autoscara, 3 SMURD B, 1 descarcerare, 1 autospeciala transport victime multiple și 3 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță.

La ora 02:45, la nivelul spitalului Medgidia s-a activat Planul Alb de intervenție.
La ora 03:00 au fost evacuați toți locatarii blocului, 25 adulți și 2 copii.
La ora 03:16 incendiul a fost localizat.
Au fost transportate la spital 5 persoane: 1 barbat cu arsuri pe față și la membrele superioare, 2 persoane intoxicate cu fum dar conștiente, 2 femei cu atac de panică.

In total, în bloc au fost aproximativ 40 de persoane, din care 25 adulți și 2 copii au fost evacuați de către echipajele de intervenție.

„Incendiul s-a manifestat la 2 garsoniere de la etajul 2 al blocului (P+3), in care erau depozitate materiale textile și mase plastice, pe o suprafata de aproximativ 40 mp. Holul blocului, pe o suprafață de 10 mp si alte 12 garsoniere au fost afectate de fum si apă. Persoanele evacuate au fost cazate de către primărie la un hotel din Medgidia.”, spun pompierii.

Intervenția s-a încheiat la ora 05:43.

Cauza incendiului este fumatul, spun pompierii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

iPhone-urile vor putea fi deblocate cu FaceID chiar dacă purtați mască

Fri Jan 28 , 2022
De circa doi ani, utilizatorii de iPhone au o problemă: nu pot folosi FaceID atunci când poartă mască, pentru că telefonul nu îi recunoaște. Cum iPhone-ul nu are amprentă, singura soluție e să introduci parola. Pentru cei care au ceas Apple e mai simplu, se deblochează automat. Apple a găsit, […]