Incendiu pe o navă, marinarii au refuzat să o părăsească

Ieri, la ora 19.35, nava SAR Apollo a plecat din Portul Sulina spre nava PRINCESS MARIAM

În cursul zilei de 01.03.2024, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflata in rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor.

La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone se află echipajul format din 16 persoane.

Nava SAR APOLLO, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare s-a îndreptat spre nava Princess Mariam, pentru a acorda ajutor și pentru a prelua cele 16 persoane ale echipajului.

Echipajul navei Princess Mariam a refuzat să părăsească nava.

Sar APOLLO a stat în asistență până la ora 23:00, când Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dispus întoarcerea acesteia la bază.

Incendiul a fost stins.

A rămas pe poziție remorcherul Sulina2, pentru a recupera echipamentul.

La ora 00:05, nava Sar Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M s-a întors la bază și a acostat în Portul Sulina.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inconștient: cu trotineta pe autostradă

sâm mart. 2 , 2024
Un bărbat a fost surprins de polițiștii în timp ce se plimba cu o trotinetă pe Autostrada Constanța – București. Gestul nu este numai ilegal, ci și periculos, în condițiile în care pe autostradă se circulă cu viteze foarte mari. „Cu trotineta pe autostradă nu-i de mers! Pe cât de […]

V-ar putea interesa și: