Incendiu pe strada Cuza Vodă din Constanța, o bătrână a fost resuscitată

O casă de pe strada Cuza Vodă din Constanța, colț cu Ferdinand, a luat foc în noaptea trecută, în jurul orei 04.30.

O femeie de aproximativ 90 de ani a suferit răni grave. Intrase în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului.

„Victima a răspuns manevrelor și a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.”, au declarat reprezentanții ISU Constanța.

Femeia a fost intoxicată cu fum. Era la etajul casei, incendiul a fost la parter.

Cei de la ISU mai spun că ars o cameră pe o suprafață de 20 de metri pătrați. Restul locuinței, adică parterul și etajul, au fost afectate de fum.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reabilitarea bulevardului IC Brătianu din Constanța s-a scumpit cu 70 de milioane de lei în 10 luni, fără ca lucrările să înceapă

vin dec. 8 , 2023
Consilierii locali au votat ieri un proiect de hotărâre prin care s-a actualizat devizul la proiectul de reabilitare a bulevardului IC Brătianu din Constanța. Pe 22 februarie 2023, consilierii aprobaseră devizul în valoare de 141.036.204 lei fără TVA, respectiv 167.609.191 lei cu TVA inclus, din care construcții și montaj reprezentau […]

V-ar putea interesa și: