Incendiu și explozii în subteran

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost alertat după ce un incendiu a izbucnit din asfalt, la doi metri de un bloc, pe strada Aurora din Constanța (zona Far).

Flacăra s-a stins. Se pare că este vorba despre un incendiu produs în subsolul unui bloc, fiind vorba despre o posibilă acumulare de gaze.

Apelurile la 112 au semnalat și explozii în subteran.

La fața locului, salvatorii din cadrul Detașamentului Port intervin cu două autospeciale.

Potrivit medicului Diana Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța, nu au fost persoane care să necesite asistență medicală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prețurile apartamentelor cresc de la o lună la alta. Cu cât s-au majorat în Constanța

sâm iun. 12 , 2021
Preţurile apartamentelor sunt în continuă creştere, în fiecare lună, în România, iar județul Constanța nu face excepție, deși cele mai mari scumpiri s-au înregistrat în București și Brașov. Imobiliare.ro informează că suma medie solicitată, la nivel naţional, de vânzători de apartamente (noi şi vechi) s-a majorat cu 0,7% luna trecută, […]

V-ar putea interesa și: