Incendiu violent în Valu lui Traian

Fotografie cu rol ilustrativ

Astăzi dimineață, o locuință de pe strada Magnoliei, numărul 11, comunca Valu lui Traian, a fost afectată de un incendiu violent. La fața locului a intervenit echipa de pompieri Detasamentul Palas, cu sprijinul a 3 autospeciale de stingere (ASAS), o autoplatformă și echipajul SMURD B2.

Incendiul a izbucnit într-un dormitor al casei cu parter, un etaj și mansardă și s-a manifestat prin degajarea abundentă de fum. Din cauza gravității situației, o butelie a fost evacuată pentru a preveni riscul de explozie.

Vecinii au declarat că există informații despre o persoană de sex feminin în interiorul casei. Echipele de intervenție au acționat rapid, executând căutări și operațiuni de salvare.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 05:44, iar ulterior s-a efectuat o nouă căutare în interiorul locuinței. Cu toate acestea, eforturile de căutare nu au dus la descoperirea niciunei persoane în interiorul casei, nici după cea de-a treia operațiune.

Cauzele exacte ale incendiului urmează să fie stabilite în cadrul unei anchete.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ștefan Mindea – chirurg, preot, milionar

lun feb. 26 , 2024
Ștefan Mindea, chirurgul care a venit din Statele Unite ale Americii pentru a opera în Constanța și între timp a devenit preot (fiind hirotonit de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului), este și un om de afaceri extrem de prosper. Ștefan Mindea a înființat în anul 2015 firma American Neurosurgery Clinic SRL, […]

V-ar putea interesa și: