Încep înscrierile la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale

scoala de maistri

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu” scoate la concurs, pentru anul de învăţământ 2016-2017, un număr de 60 de locuri pentru Ministerul Apărării Naţionale (56 pentru băieţi şi 4 pentru fete) şi trei locuri pentru Ministerul Afacerilor Interne (nediferenţiat pe sexe), în următoarele specialităţi: Artilerie navală şi antiaeriană, Rachete navale şi antiaeriene, Arme sub apă, Comunicaţii navale şi observare semnalizare, Motoare şi maşini navale. Înscrierile la şcoală vor avea loc până la sfârşitul lunii aprilie.
Metodologia şi alte detalii referitoare la organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere pentru anul 2016, vor fi afişate pe site-ul şcolii.
Dosarele de candidat se întocmesc la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare zonale, judeţene şi de sector (conform calendarului acestora).

Adresa Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu”:
Str. Dezrobirii nr. 80 Constanţa C.P. 900234,
Tel. 0241.620978; 0241.655650-int.241/202,
Web: www.smmmfn.ro, Mail: smmmfn@smmmfn.ro

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Accesul câinilor și mașinilor pe plaje, interzis! Amenzi între 10.000 și 20.000 de lei

Thu Mar 24 , 2016
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral trage un semnal de alarmă turiştilor care se vor bucura de litoralul românesc şi le reaminteşte că este interzis accesul persoanelor însoţite de animale pe plajele Mării Negre, precum şi circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje. A.B.A.D.L. încearcă conştientizarea constănţenilor şi turiştilor în […]