Încep lucrările la sala polivalentă din Constanța

Pe 11 mai 2020 încep lucrările de execuție la sala polivalentă din municipiul Constanța.

sala polivalenta constanta

Pe 11 mai 2020 încep lucrările de execuție la sala polivalentă din municipiul Constanța.

Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri (dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP).

Obiectivul de investiții va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial. Totodată proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spații dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spații dedicate publicului (cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare), dar și spații administrative.

Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

Obiectivul de investiții are o valoare de aproximativ 67,9 milioane lei, urmând a fi finalizat în anul 2022.

„Vom duce performanța la un alt nivel cu o sală modernă, o sală demnă de sportivii noștri, de rezultatele obținute de aceștia și, mai ales, de municipiul nostru.”, a declarat primarul orașului, Decebal Făgădău.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Încep lucrările la sala polivalentă din Constanța

  1. Din 2016 este acest plan – Sala Polivalenta cu 5000 de locuri. Domnul Primar, ați promis în 2016 zeci de proiecte, unele mai mărețe ca altele. Promisiunea cu Sala polivalenta 5000 de locuri ați tinut-o la cald pana la
    alegerile ce urmeaza. Dupa 4 ani, la alegerile din 2024, banuiesc ca va apucati de pasarela pietonala de la Cora promisa in 2016, nu-i asa? În 2028 cred ca veți moderniza toate piețele din Constanta, promisiune din 2016, corect? În 2032 cred ca veti reusi sa construiți una din cele 5 parcări (4 etajate+ una subterana) promise in 2016, nu-i asa? Cu tot respectul pe care vi-l arăt, regret sa va spun ca nu sunteti un primar de cuvant și n-ar fi trebuit sa mai candidati. Lasati locul liber pentru cineva cu imaginatie, cineva care promite dar și face, cineva cu viziune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în România a ajuns la 923

Fri May 8 , 2020
Ministerul Sănătății a anunțat încă 24 de decese din cauza coronavirusului. Numărul total a ajuns la 923. „În urma schimbării sistemului de raportare a cazurilor și deceselor COVID-19, au fost făcute o serie de verificări, cercetări și completări ale bazei de date naționale, acestea având ca rezultat identificarea unui număr […]
covid-19