Încep vânzările la Energia Residence, etapa a treia. Va avea grădiniță, parc, spații comerciale. Prețuri și detalii

Energia Residence este unul dintre cele mai noi și mai atractive proiecte imobiliare din Constanța. Primele două etape au fost deja finalizate, foarte mulți dintre cumpărători s-au mutat deja în noile apartamente.

Investitorul, Country Estate SRL, a început încă de anul trecut lucrările la etapa a treia. S-a turnat fundația, în prezent se lucrează la ridicarea etajelor.

Vânzările pentru etapa a treia încep pe 1 februarie 2024.

Am obținut câteva detalii pentru cei interesați.

Să începem cu ce este cel mai important: prețul. Acesta este de circa 1.300 de euro pe metru pătrat, atenție, cu TVA de 9% inclus. Spunem „circa” pentru că variază puțin în funcție de apartamente.

Pentru început, sunt scoase la vânzare două blocuri. Primul are 90 de spații de locuit, al doilea, 80. În total, aveți la dispoziție 10 studiouri, 79 de apartamente cu două camere, 81 de apartamente cu trei camere. Studiourile pot fi ușor asimilate unor apartamente cu două camere, pentru că au o suprafață utilă de 54 mp, la care se adaugă un balcon de 4 mp.

La parterul unui dintre blocuri va fi o grădiniță de peste 500 de metri pătrați. Vor fi și 18 spații comerciale. Cel mai mare, de peste 700 mp, poate găzdui un market de cartier. Altele sunt mai mici, de circa 40 mp. În total, vot fi 18 spații comerciale, așa că locuitorii din Energia Residence vor avea la îndemână o mulțime de bunuri și servicii.

Se poate și în rate

La fel ca în primele două etape, vor fi construite atât un loc de joacă pentru copii, cât și un parc. Puteți vedea cum a ieșit în Energia Residence I (click AICI). O adevărată oază de verdeață.

Vor fi și locuri de parcare, desigur, pentru fiecare apartament, dar și pentru vizitatori. Parcările vor di amplasate atât la nivelul solului, cât și la subsol. Prețul pentru un loc de parcare subteran este de 6.500 de euro plus TVA, iar pentru cel aflat la nivelul solului rămâne a fi stabilit în curând.

Apartamentele pot fi cumpărat și prin credit bancar, dar și prin credit pe care îl puteți obține direct de la dezvoltator, pe o perioadă de maximum trei ani.

Ca noutate, noile blocuri vor beneficia de fațadă ventilată, o soluție constructivă modernă și eficientă energetic.

Drum nou

Recomandare: Energia Residence, un ansamblu imobiliar sigur. A fost verificat de ISU

Energia Residence 3 nu înseamnă însă numai blocuri. Pentru că zona unde se află poate deveni uneori aglomerată, noua etapă de dezvoltare prevede realizarea unui drum care pleacă din cartier și va ajunge în strada Baba Novac. Drumul va putea fi folosit atât de mașini, cât și de pietoni, pentru că va fi prevăzut cu trotuare. În Baba Novac, potrivit PUZ-ului, Primăria Constanța va realiza un sens giratoriu.

Detalii despre apartamente găsiți la biroul de vânzări, amplasat pe strada Constantin Bobescu nr. 101, zona Compozitorilor, pe email, office@energiaresidence.ro, sau la numărul de telefon +40 790 000 294.

Mai jos puteți vedea cum arată apartamentele din prima etapă. Imaginile sunt surprinse în februarie 2022.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inspectorii ANAF-Antifraudă au identificat un prejudiciu de peste 9,7 milioane de lei în domeniul ride-sharing

mie ian. 31 , 2024
Inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) desfășoară permanent acțiuni de control antifraudă la nivel național, în scopul prevenirii și combaterii evaziunii fiscale în domeniul prestării serviciilor direct către populație, precum și în alte domenii economice în care au fost identificate fenomene de indisciplină financiară ori slabă conformare la declarare, ca […]
anaf

V-ar putea interesa și: