Începător prins cu 190 km/oră pe autostrada inaugurată ieri

La 19 ani, cu mai puțin de un an experiență, un tânăr și-a dorit să simtă adrenalina pe noua Autostradă A0, dar a dat de aparatul radar, al polițiștilor de la Brigada Autostrăzi, a anunțat Poliția Română.

La 190km/h, conducătorul auto, din Corbeanca, a fost oprit pentru fi sancționat cu amendă de 1.305 lei și a lăsat la fața locului permisul lui, pentru 120 de zile!

„Poate crezi că deții controlul, dar o secundă de neatenție poate face ravagii! Viața are prioritate!”, a anunțat Poliția Română.

Reamintim că pe 29 noiembrie 2023, s-a deschis circulația pe primul lot al Autostrăzii de Centură București (A0). Este vorba despre lotul 2 Nord, între nodul rutier cu N1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești).

Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, iar anul viitor, după asigurarea legăturii de lotul 3, A0 Nord, circulația va fi posibilă la profil de autostradă între DN1 și DN2 pe 21 de km, a anunțat Cristian Pistol, director general CNAIR.

Construcția efectivă a lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme față de termenul contractual.

Asocierea de firme românești, SC SA&PE Construct SRL – SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL, a avut la dispoziție 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport.

În paralel se lucrează și la lotul Sud. Lucrările ar trebui să fie gata anul viitor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Este oficial: România nu va intra în Schengen anul acesta

joi nov. 30 , 2023
Preşedintele PMP Eugen Tomac a anunţat că, în Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) din 5 decembrie, doar va fi discutat subiectul accesului României la spaţiul Schengen, însă nu va fi dat şi un vot. Asta înseamnă că ţara noastră nu va intra în acest an în Schengen. „Este oficial, […]

V-ar putea interesa și: