Începe asfaltarea în cartierul Tomis Plus din Constanța

Echipele Confort Urban acționează astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada I.L. Caragiale din Constanța, pe tronsonul delimitat de strada Theodor Burada și strada Agricultori, motiv pentru care traficul rutier va fi restricționat total, până la ora 16:00.

Tot începând de astăzi va demara și proiectul de asfaltare a străzilor din cartierul Tomis Plus.

Prima strada care intră în reabilitare este strada Napoli,  unde  vor fi aplicate restricții de trafic parțiale. Se va circula alternativ pe o bandă de mers în zona unde intervin utilajele de frezare și asfaltare, în intervalul orar 08:00-16:00.

Programul de reabilitare a carosabilului în cartierul Tomis Plus va cuprinde următoarele străzi: Napoli, Budapesta, Barcelona, Milano, Varșovia, Torino, Praga, Viena, Lyon, Brest, Bratislava și Krakovia.

„Străzile din acest cartier nu erau predate de către dezvoltatori imobiliari și proprietarii de terenuri către Primăria Constanța și din acest motiv ele nu au putut fi reabilitate până acum.”, a anunțat Primăria Constanța.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Surpriza lui Vergil Chițac, o parcare subterană cu 5.000 de locuri! „Am lucrat în secret trei ani la acest proiect”

lun apr. 1 , 2024
Primarul Constanței, Vergil Chițac, le-a dezvăluit constănțenilor astăzi, de 1 aprilie, că în ultimii trei ani a lucrat în secret la un proiect, care va fi gata în curând. Acesta a precizat că, în tot acest timp, s-a realizat o parcare subterană imensă în centrul orașului. „Știu că nu mă […]

V-ar putea interesa și: