Începe procesul Simonei Halep

Tenismena Simona Halep a ajuns în Elveția, unde astăzi încep audierile de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv.

La audierile de la Lausanne, Simona Halep va fi susținută de echipa de avocați condusă de Howard L. Jacobs. Simona Halep, care a fost suspendată patru ani de tribunalul Sport Resolutions, speră într-o reducere a pedepsei.

Conform Euronews România, Halep ar fi luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește alegerea „arbitrului” care o va reprezenta, în condițiile în care un arbitru este ales de acuzare (Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis), unul de TAS, iar unul de apărătorii Simonei Halep.

Astfel, deși Simona putea opta pentru un arbitru român (Cristian Jura sau Daniel Vișoiu), ea a ales un judecător străin, este vorba despre fostul patinator american Jeffrey G. Benz, conațional cu Howard L. Jacobs, cel mai important avocat al sportivei noastre.

Judecarea apelului va dura trei zile.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Şoferul care a murit intr-un accident produs pe DN2A nu avea permis de conducere

mie feb. 7 , 2024
La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a […]

V-ar putea interesa și: