Începe programul ”City Break la Constanța”

Cazino2 Constanta City Walking Guide 1

Asociaţia Litoral – Delta Dunării lansează prima ediţie a programului „City Break la Constanţa„. Programul începe pe 9 octombrie 2015, iar pachetul turistic va include 2 nopţi de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru încă o noapte), alături de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor puteavizită principalele atracţii turistice din oraş şi vor putea savura preparate tradiţionale din peste şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agenţiile de turism înscriseîn program.

Tarifele propuse variază între 130 lei (la unităţi de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) şi 210 lei (la 4 stele), preţ /pachet/persoană (cazare în camera dublă).
Restaurantele cu specific pescăresc înscrise în acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis şi Reyna din Portul Tomis şi Pescăria lui Matei din Agigea.

Turiştii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul Militar Naţional, Cetatea Histria şi Monumentul de la Adamclisişi beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi la Muzeul Marinei Române.

„Odată cu încheierea sezonului de litoral, a venit momentul să ne îndreptăm atenţia spre transformarea oraşului Constanţa într-o destinaţie turistică de 12 luni pe an. Propunem în premieră românilor să descopere oraşele României în varianta de city break, şi nu doar oraşele europene, aşa cum sunt obişnuiti. Ca noutate absolută, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci şi un voucher de intrare la atracţiile turistice din judeţ, şi un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescăreşti din Constanţa şi din judeţ inscrise în program! Ca o componentă de educaţie, vrem să îi convingem pe români să mănânce peşte şi fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România!”, a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării. Sursa foto: Primăria Constanța

 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exerciţiul de protecţie şi intervenţie în caz de accident nuclear la Cernavodă

vin oct. 9 , 2015
În perioada 12-16 octombrie 2015, în judeţul Constanţa, se va desfăşura Exerciţiul de protecţie şi intervenţie în caz de accident nuclear la CNE Cernavodă „AXIOPOLIS 2015”. Timp de cinci zile, judeţul Constanţa va găzdui o aplicaţie complexă care are ca temă activitatea structurilor operative existente la nivel naţional şi judeţean […]

V-ar putea interesa și: