Începe programul de leadership „Viitorul ești tu” dedicat tinerilor

Mâine, 24 august a.c, începe programul de leadership „Viitorul ești tu” dedicat tinerilor.

Proiectul aflat la a doua ediție este gratuit și se va desfășura timp de șase zile, în Neptun, cu participarea unui număr de 120 de tineri din Constanța și Neamț.

“Viitorul ești tu” este un proiect național adresat tinerilor cu vârste între 15-17ani, interesați să-și descopere și să-și dezvolte calitățile de lider și care își doresc să participe constructiv și eficient în comunitățile în care trăiesc.

„La invitația mea și a co-inițiatoarei acestui demers, deputat Oana Bulai, se vor alătura nume importante din politică, antreprenoriat, traineri, experți în educație, sportivi, actori, cadre didactice.

Aceștia vor îndeplini rolul de traineri, speakeri sau coach în activități interactive, educative de dezvoltare personală și profesională.”, a spus Cristina Dumitrache, deputat PSD.

Iată câțiva dintre invitații ediției din acest an:  Bogdan Ivan, ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Victor Negrescu-europarlamentar, Alina Dumitru- campioană olimpică la judo, Andrei Stupu-antreprenor, consultant educațional, career coach, Marian Adochiței-actor, Sorin Chiriță,- expert dezvoltare regională și finanțări nerambursabile, Mihai Alexandru Ghigiu- șeful Cancelariei  Premierului,  Lixandru Florin-secretar de stat Ministerul Educației, Luca Țonea- specialist în leadership training, stress management și cursuri de prim ajutor, Janina Sitaru – secretar de stat Ministerul Afacerilor Externe și mulți alții.

„Viitorul ești tu” își propune să pună bazele unui grup de tineri, dornici să devină lideri și să se implice în dezvoltarea și modernizarea comunităților din care fac parte.

„Țara noastră are tineri inteligenți, motivați, energici, plini de inițiativă și determinați să producă o schimbare în societatea în care trăiesc. Susțin acest proiect pentru a le oferi oportunitatea de a-și valorifica potențialul și pentru a putea descoperi împreună toate lucrurile remarcabile de care sunt capabili.”, a mai spus Cristina Dumitrache.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcul de la RAR s-a scumpit, deși încă nu se știe dacă va fi realizat

mie aug. 23 , 2023
Au trecut mai bine de doi ani și jumătate de când Primăria Constanța a promis că va realiza un parc în locul unde a funcționat Registrul Auto Român, adică în cartierul Compozitorilor. Proiectul bate însă pasul pe loc. Principala problemă este faptul că primăria nu a găsit încă banii necesari. […]
parc-rar-constanta

V-ar putea interesa și: