Începe strângerea câinilor fără stăpân din Constanța

Câini fără stăpân în Constanța. Foto: octombrie 2021, Constanța 100%

Primăria Constanța va începe strângerea câinilor fără stăpân de pe străzi, în cazul în care consilierii municipali vor vota, pe 29 octombrie, proiectul de hotărâre inițiat de primarul Vergil Chițac.

Proiectul prevede că de strângerea animalelor se va ocupa Confort Urban SRL, compania primăriei care are ca obiect de activitate, printre altele, reabilitarea drumurilor.

Principalul obiectiv al contractului este reducerea numărului de câini fără stăpân de pe străzi.

Animalele capturate vor fi transportate și adăpostite la biobază.

Extras din proiectul de hotărâre de consiliu

Contractul se încheie pe o perioadă de cinci ani și are o valoare de 2,76 milioane lei fără TVA, adică în medie 552.224 de lei pe an, adică puțin peste 46.000 de lei pe lună.

Extras din proiectul de hotărâre de consiliu

Echipa este compusă din 9 persoane: 6 prinzători și îngrijitori, 2 șoferi și un coordonator. Îngrijitorii și prinzătorii vor avea  salarii de 3.000 de lei pe lună, șoferii de 3.200 de lei, coordonatorul de 4.500 lei. La acestea se adaugă tichete de masă.

L.E. Într-o primă variantă a textului, a apărut un calcul eronat al cheltuielilor pe zi. Am îndreptat eroarea. Ne cerem scuze.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Începe strângerea câinilor fără stăpân din Constanța

  1. Ar trebui inceput cu strangerea boschetarilor d p strazi si dusi la adaposturi , nu in upu care este sufocat de covid. Apoi, eutanasiati maidanezii.

  2. Buna seara! In palazu misuna cainii fara stapani pe strazi,va rog sa luati atitudine .Avem copii si sunt speriati tot timpu trebuie sa-i ocolim.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

27 de constănțeni au murit de covid în ultimele 24 de ore. 25 nu erau vaccinați

vin oct. 22 , 2021
Direcția de Sănătate Publică din Constanța a anunțat că 25 de constănțeni au murit în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 23 nu erau vaccinate. Dintre toate victimele, numai una, de 50 de ani, nu avea comorbidități. Deces 1664: Bărbat, 60 de ani, Constanța, comorbidități (HTA, Ulcer Duodenal, Steatoză Hepatică), […]

V-ar putea interesa și: