A început supraînălțarea controversatului bloc de pe strada Cașin, din Faleză Nord

bloc strada casin
Blocul de pe strada Cașin crește în dimensiuni

Constructorii au început supraînălțarea unuia dintre cele mai controversate imobile din municipiul Constanța, aflat pe strada Cașin, în cartierul Faleză Nord.

Deși inițial dezvoltatorul, SC Cambela Prod SRL, a cerut autorizație numai pentru cinci etaje, s-a răzgândit și va mai adăuga încă două. Problemele au apărut după ce acesta a cerut și a obținut, de la Primăria Constanța, închirierea locurilor de parcare din zonă, pe care le foloseau de zeci de ani locatarii. Am realizat împreună cu colegii de la Dobrogea TV o emisiune în zonă și există oameni care ne-au spus că depun cereri pentru un loc de parcare de peste zece ani, dar sunt refuzați, pe motiv că nu există niciunul disponibil. Pe bună dreptate, ei nu înțeleg cum dezvoltatorul a primit acum aceste locuri.

Întreaga stradă Cașin are problemele. Trotuarul a dispărut, înghițit de construcții. Ba mai mult, locatarii spun că unele blocuri au fost construite chiar pe stradă.

Blocul este construit de SC Cambela Prod SRL, din comuna Stejaru, județul Tulcea, care îl are ca asociat unic pe Bela Tănase, născut în 1978. Firma a declarat în 2016 o cifră de afaceri impresionantă, de 284.775.452 lei (circa 62 milioane euro) și un profit net de 7.670.813, realizat cu 95 de angajați. În 2015 a avut o cifră de afaceri de 155.556.251 lei și un profit net de 1.764.701 lei, cu 87 de angajați.

Am mai scris pe această temă în România liberă:

FOTO+VIDEO Constănțenii, terorizați de blocurile construite ”fără cap”: Nu am mai văzut soarele de trei ani!

Emisiunea de la Dobrogea TV poate fi urmărită aici:

Vă recomand și:

Cât costă un apartament în blocul de pe strada Cașin, care i-a scos pe vecini în stradă

Vinde Maurer Residence pielea ursului din pădure? Ce spune primarul Constanței despre drumul nou pe care îl promite investitorul româno-german

Cristian Hagi

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 40.000 de persoane au ajuns, în sezonul estival, în urgența Spitalului Județean Constanța. Numai un sfert au fost internate

mar oct. 10 , 2017
În perioada 15.06.2017- 15.09. 2017, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, au fost înregistrați 39.000 pacienți. În funcție de clasificarea urgențelor, cei mai mulți dintre pacienți au fost încadrați la codul verde (34258). La codul galben au fost înregistrați 3544 pacienți […]
spitalul judetean constanta

V-ar putea interesa și: