Închiderea bulevardului Tomis: PNL propune, USR se opune

Încă o neînțelegere în coaliția care guvernează municipiul Constanța.

Consilierii PNL au propus închiderea pentru traficul auto a unei părți din bulevardul Tomis din aprilie până în octombrie, în weekend-uri. Inițial au vrut de la Capitol la Lupoaică, apoi au revenit și au spus că vor numai de la Miga la Lupoaică.

USR nu est de acord.

„În lipsa unei analize de trafic și a unui calendar de activități în acea zonă, am decis să dau aviz negativ proiectului de închidere a traficului pe segmentul Miga-Lupoaică în weekend (anterior era vorba de Capitol-Lupoaică). Vă spun din capul locului că sunt adeptul spațiilor publice, dar fără cele menționate mai sus riscăm să avem o stradă pustie și un trafic infernal pe străzile adiacente.”, a declarat consilierul local USR Cătălin Iacob.

Avizul este consultativ.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Doi comisari ai Protecției Consumatorului din Argeș, arestați preventiv pentru luare de mită

Fri May 28 , 2021
Cei doi angajaţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Argeş, reţinuţi de procurorii DNA într-un dosar de luare de mită, au fost arestaţi preventiv, măsura fiind contestată de inculpaţi. Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de […]