Incidența cazurilor de covid din Constanța coboară, dar în ritm de melc

coronavirus

Numărul cazurilor de covid din municipiul și județul Constanța coboară, dar în ritm de melc.

Astăzi, Direcția de Sănătate Publică a anunțat o incidență de 2,20 (cazuri la mia de locuitori), ceea ce înseamnă 686 de cazuri active în ultimele două săptămâni. Ieri, incidența era de 2,21, iar acum două zile de 2,28.

Este totuși cea mai mică valoare înregistrată în acest an.

La nivelul județului, incidența este de 1,41 (1088 de cazuri active). Ieri a fost 1,42, alaltăieri – 1,46.

Citește și:

Și dacă nu se va termina niciodată? A apărut o nouă tulpină a variantei engleze. Ar fi rezistentă la anticorpi și vaccin

Peste 150.000 de români au fost vaccinați cu ambele doze împotriva covid-19

Școlile se redeschid, dar elevii și profesorii vor trebui să respecte multe reguli stricte


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cumpăna o ia la vale. Imagini cu dezastrul de pe malul canalului VIDEO

joi feb. 4 , 2021
De câțiva ani, comuna Cumpăna are o mare problemă. O parte din malul canalului o ia la vale. Din păcate, mai multe case sunt foarte aproape de zona periculoasă. Cum au ajuns oamenii acolo, au avut sau nu autorizații, de ce nu a intervenit primăria, condusă de aceeași persoană de […]
Cumpăna o ia la vale. Imagini cu dezastrul de pe malul canalului VIDEO

V-ar putea interesa și: