Incitato, Northon, Bella, Zorro – caii frumoși ai Delfinariului din Constanța. Ce spun elevii care iau lecții de echitație. VIDEO/FOTO

Zorro este călărit de Mihaela, o fată de numai 16 ani

Zorro este un cal superb, masiv, negru ca abanosul, care mă trimite cu gândul la peisajele aproape extraterestre din ”Stăpânul inelelor”. Un frizian blând și puternic, frumos ca nimeni altul. Îl călărește o fată de 16 ani, Mihaela, fără nicio urmă de teamă.

”Nu mi-a fost frică, mă înțeleg bine cu el”, spune tânăra amazoană.

Mihaela este una dintre persoanele care urmează cursurile de echitație de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii sau Delfinariu, cum îl cunoaștem toți.

Manejul de aici este o altă lume. De caii de aici te îndrăgostești, spun cursanții. Îți schimbă viața în bine. Incitato, cu nume desprins parcă din Harry Potter, Bella, albă desigur, Northon, Coral, cel alb cu plete negre, Fjord, norvegianul, Gloria, un cal de talie mică – aceștia sunt o parte din caii care vă așteaptă la CMSN.

Vă invit să urmăriți, la finalul articolului, câteva declarații ale unor copii și tineri care au descoperit bucuria călăritului.

Înscrieri se fac și în această perioadă. Cinci ședințe (a câte 40 de minute fiecare) costă 250 de lei, 11 ședințe 500 de lei. Acestea se pot programa de miercuri până duminică. După zece ședințe, spune antrenorul, cursanții ajung să stăpânească bazele echitației, printre care se numără, desigur, mersul la trap. Vârsta de la care pot începe antrenamentele este de 8-9 ani, o vârstă maximă nu există.

Dacă doriți să vă înscrieți, puteți suna la numărul 0763.437 124, la care vă va răspunde antrenorul Bogdan Feraru.

 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se oprește apa în municipiul Constanța, joi, 23 martie. Vezi dacă ești afectat

Tue Mar 21 , 2017
Pentru remedierea unei defecțuni la una din vanele de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, din municipiul Constanța, în zona intersecției dintre b-dul Tomis cu b-dul Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 23 martie 2017, în intervalul orar […]
raja