Inconștient: cu trotineta pe autostradă

Un bărbat a fost surprins de polițiștii în timp ce se plimba cu o trotinetă pe Autostrada Constanța – București.

Gestul nu este numai ilegal, ci și periculos, în condițiile în care pe autostradă se circulă cu viteze foarte mari.

„Cu trotineta pe autostradă nu-i de mers! Pe cât de interzis, asta dacă am cunoaște legislația în vigoare, pe atât de periculos. Tânărul de 31 de ani a fost sancționat de către colegii noștri de la Biroul de Poliție Autostrada A2.”, a transmis Poliția Română.

A primit o amendă de 990 de lei.

Recomandări:

RCA, obligatoriu pentru trotinete și biciclete electrice


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În Constanța s-a inaugurat un parc în memoria celor care au murit

sâm mart. 2 , 2024
În Constanța a fost inaugurat, pe 2 martie, primul parc cu mesteceni amenajat în memoria celor dragi. Parcul se află pe aleea Alexandru Gherghel din zona Inel 2 – Compozitorilor. La inaugurare au participat zeci de persoane care au rezervat un copac și au venit special pentru a prinde plăcuța […]

V-ar putea interesa și: