Inconștienți: conduceau pe contrasens pe Autostrada Soarelui VIDEO

Mai mulţi şoferi au fost filmați în timp ce întorceau pe Autostrada A2 şi circulau pe contrasens. Majoritatea erau pe banda de urgenţă, dar câţiva au intrat şi pe banda întâi.

Explicaţia ar fi că zecile de şoferi care au intrat pe contrasens s-au temut de un blocaj uriaş pe sensul lor de mers, aşa că nu au mai ţinut cont de nicio regulă. A existat un blocaj în zonă, dar nu a durat mai mult de 10 minute.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, luni seară, că poliţiştii vor face identificarea şoferilor respectivi, iar apoi vor fi luate măsuri împotriva lor.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care apar mai multe autoturisme circulând pe contrasens, vă comunicăm faptul că poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa s-au autosesizat şi efectuează verificări în vederea identificării conducătorilor auto şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Constanţa.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de unul dintre conducătorii auto aflaţi în trafic se observă cum mai multe maşini circulă pe contrasens pe Autostrada A2, unele pe banda de urgenţă, iar altele chiar pe banda întâi.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.