Incredibil! O stradă din Constanța are indicatoare de „Acces interzis” în ambele capete

Strada Războieni din municipiul Constanța. Accesul este interzis din ambele capete, pe o anumită porțiune (foto: Constanța100%,11 noiembrie 2018)

Credeați că le-ați văzut pe toate? Și noi, dar ne-am înșelat.

O stradă din municipiul Constanța a devenit, practic, stradă privată. De câteva zile, nu mai au voie să circule pe ea decât riveranii. Strada are, la ambele capete, semnul „Accesul interzis” cu excepția riveranilor.

Este vorba despre o un tronson din strada Războieni, situat lângă stadionul Farul, între străzile Ion Andreescu și Maramureș. Culmea, pe restul străzii este permisă circulația în ambele sensuri.

Decizia a a interzice accesul auto s-a luat, potrivit localnicilor, luna trecută, când Primăria Constanța a anunțat că 13 străzi din oraș devin cu sens unic. Am verificat pe Google Maps situația de anii trecuți. Intrarea dinspre Ion Andreescu era interzisă, în schimb, așa cum este normal, se putea intra pe stradă din partea opusă. Exista și atunci o restricție, pentru mașinile cu masă mai mare de 3,5 tone. Acum, niciun autovehicul nu mai are voie.

Am fost pe stradă să verificăm informația primită, iar unul dintre localnici a fost extrem de recalcitrant când am întrebat dacă știe de ce a fost închisă strada sau ce persoană importantă locuiește în zonă. Pe acest tronson sunt câteva case impozante și nu putem să ne ducem cu gândul că cineva care stă aici era deranjat de trafic.

Contactați de Constanța 100%, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au spus că măsura este legală.

„Orice restricție pe drumul public este legală dacă are acordul poliției și al primăriei.”, au spus aceștia.

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Constanța este condusă de viceprimarul Dumitru Babu. Uneori, această comisie ia decizii pripite, cum e cazul acesteia. D. Babu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Later edit: Reprezentanții primăriei spun că avizul Comisiei de circulație din cadrul Primăriei Constanța a fost dat în 2011. În 2016, indicatoarele au fost date jos de către noua echipă a primăriei. Anul acesta, primăria a primit o adresă de la Poliția Circulație care cerea să se amplaseze din nou semnul de interzis. Ne cerem scuze pe această cale domnului Dumitru Babu, pentru că înțelegem că a fost pus în fața faptului împlinit și că nu a putut să refuze?!

Zen Residence
energia residence5 thoughts on “Incredibil! O stradă din Constanța are indicatoare de „Acces interzis” în ambele capete

  1. Renașterii str cu caziere .. .la fel !!! Străzi private….în curând parvenitii ne vor alunga din Constanța!!!

  2. Cine locuieste acolo? Razvan, patronul de la Bourbon. Are parcul auto cu numere cu BRB.

  3. ..str.. HATMAN ARBORE COLT CU str. MUSCATELOR..din 2015 solicit un asemenea semn pt. distrugerile facute de traseul 5B..abia am reusit sa-i facem sa inteleaga,noi riveranii, ca alegerea strazii Muscatelor este ilegala din prea multe puncte de vedere..acum ca raul a fost facut,solicit doar semnul ,dar terenul aluneca in continuare iar comisia de circulatie,Babu,nu si nu..baietii de casa,care “flutura”gabaritul peste 3,5 t,ce daca legea spune altceva ! Solicit din nou un asemenea semn !

  4. Asta inseamna sa ai lantul de cafenele Bourbon vb cu prieteni tai si hop semnul e montat p strada in ambele intersectii ! Domnul Razvan probabil.nu vrea sa ii fie deranjat copilul d masinile care ar putea trece pe acolo !

  5. Strada Rachitasi are nevoie , la ambele capete blocuri fara parcari , in partea de la bulevard 2 animale de banci si birouri , a lu tiriac au generator si gunoaie in parcarea subterana a lu ING nu permite nici clientiilor nici angajatiilor sa intre iar peste drum un BRD tot FARA LOCURI DE PARCARE , la care se aduna turistii delfinariului , pe fosta parcare a delfinariului este MCDONALDS , deci se aduna si traficul de MCDONALDS , masini lovite zilnic , zgariate tamponate , strada este in descompunere asfalt lasat gropi , galagie zilnic , duduit zgudit de motoare se aude in case , gaze si noxe , nu gasesti pe unde sa mai intri sa vii acasa , masini parcati in porti de acces auto si pietonal , urcate pe trotuare!!!! aici chiar e necesar CU EXCEPTIA RIVERANIILOR!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO O mașină a luat foc în Agigea

Mon Nov 12 , 2018
O mașină care circula în localitatea Agigea a luat foc.  Conducătorul auto primește îngrijiri medicale la fața locului, nu se știe exact dacă va și pleca la spital. Din primele informații, acesta era singur în mașină. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.