Incredibil. Șeful Direcției de Pază a Consiliului Județean Constanța amenința cu arma în mijlocul străzii

Lucian Titi Giurcă (foto: Facebook)

Doi angajați ai Direcției Județene de Pază Constanța, care aparține Consiliului Județean Constanța, au dosar penal.

Este vorba de Valentin Oprică de 27 de ani și Lucian Titi Giurcă (şef al instituţiei), în vârstă de 40 de ani.

Polițiștii spun că la data de 21.07 a.c., ora 15, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea un autovehicul al unei instituții publice din Constanța fiind sub influența băuturilor alcoolice – 0,56 mg/l – constatare ulterioară a polițiștilor Serviciului Rutier – și care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge.

De asemenea, în mașină se afla un alt bărbat de 40 de ani, care se pare că se afla și el sub influența băuturilor alcoolice, care deținea o armă de tip airsoft și manifesta cu aceasta un comportament agresiv în traficul rutier. Se pare că omul amenința pe trecători cu arma.

În cauză, oamenii legii au procedat la conducerea la poliție și audierea celor doi, Oprică fiind cercetat penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, iar Giurca a fost sancționat cu 2.000 lei și confiscarea armei de tip airsoft. Șoferul a fost sancționat și pe Legea 61 cu 3.000 de lei pentru că a împiedicat organele de poliție să își îndeplinească atribuțiile, mai precis nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu a demarat in paralel cu ancheta organelor abilitate o ancheta administrativa interna. In cazul in care acuzatiile se dovedesc a fi adevarate intreaga conducere a Directiei Judetene de Paza va fi demisa.

„Nu voi tolera niciunui angajat fapte care sa aduca prejudicii de imagine institutiilor statului. Directia Judeteana de Paza este o institutie unde ordinea si corectitudinea trebuie sa primeze. Reprezentantii acesteia trebuie sa se comporte in concordanta cu normele legale si morale. Nu accept si nu voi accepta niciodata fapte de aceasta natura din partea niciunui reprezentant al Consiliului Judetean Constanta.”, a declarat șeful CJC.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

FOTO + VIDEO. Polițiștii constănțeni i-au comemorat pe colegii căzuți la datorie

Sun Jul 23 , 2017
Polițiștii constănțeni i-au comemorat, în această dimineață, pe colegii căzuți la datorie. Angajați ai structurilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au ținut un moment de reculegere în fața instituției, iar mașinile poliției au avut girofarurile pornite. De asemenea, s-au aprins lumânări pentru cei care au plecat dintre […]