Incredibila poveste de viață a pianistului care trăiește pe străzi

Donald Gould (captură ABC 7)

Viața îți poate lua tot. Aproape tot.

Îl cheamă Donald Gould. Are 51 de ani. Cântă de mic la clarinet și asta l-a ajutat să ajungă în orchestra US Marine Corps. A ajuns la universitate, pentru că a vrut să devină profesor. Cu puțin timp înainte de terminarea cursurilor, a rămas fără bani și a fost nevoit să renunțe.

În 1988, soția i-a murit.

”Mi-au spus să stau jos și mi-au spus ce s-a întâmplat, că soția mea a murit, și atunci am luat-o razna”, a spus.A început să consume substanțe interzise. Statul i-a luat copilul de 3 ani.A ajuns în Floria. Aici, în orașul Sarasota, ca parte a unui proiect muzical, s-au instalat mai multe piane pe străzi.

O echipă a televiziunii ABC 7 l-a găsit cântând. Clipul postat de un reporter pe Facebook, pe 30 iunie, a strâns până acum 4 milioane de vizualizări.

Viața îți poate lua tot. Aproape tot. Nu și speranța.

Un restaurant local i-a oferit o slujbă după ce l-a auzit cântând.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Batalionul de Ingineri 877 al Armatei SUA vine mâine în Constanța

Thu Jul 2 , 2015
Batalionul de Ingineri 877 – “877 Engineers Batalion” (foto: Facebook.com) În perioada iunie – septembrie 2015, aproximativ 500 de ingineri din SUA ajung la baza militară Cincu din județul Brașov. Specialiștii americani, sponsorizați de armata Statelor Unite, vin în România pentru a dezvolta baza militară în vederea găzduirii exercițiilor multinaționale […]