”Independentul” Vrabie își dă cu totul arama pe față: de astăzi este vicepreședinte executiv ALDE la nivel național

vrabie

Astăzi, membrii Comisiei de fuziune a Alianței Liberalilor și Democraților au validat o serie de decizii privind două numiri în funcții de conducere ale partidului. Începând de astăzi, avocatul Remus Borza a fost numit coordonatorul filialei ALDE Brașov, iar V. Vrabie, actualul primar al orașului Medgidia, a fost numit președinte executiv al filialei ALDE Constanța. Totodată, V. Vrabie a fost numit și vicepreședinte al Biroului Politic Central al ALDE, precum și coordonator al Departamentului de Administrație Publică, din cadrul partidului.

În ședința de astăzi a Comisiei de fuziune a ALDE s-a mai stabilit că în data de 21 octombrie a.c. să fie convocată Delegația Națională Permanentă pentru validarea listelor de candidatură, pentru alegerile parlamentare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii face angajări

Mon Oct 10 , 2016
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, b-dul Mamaia nr. 255, organizeaza in baza Regulamentului cadru aprobat de H.G. nr.286/2011, cu modificari si completari, examen de promovare pentru urmatoarele functii: – din functia de artist circ gr.II in functia de artist circ gr.I (1 post delfinariu) – din functia de […]
delfinariu cmsn

V-ar putea interesa și: