Inflație de șoferi sub influența alcoolului la volan

Mai mulți șoferi au fost depistați de polițiști, în ultimele ore, sub influența băuturilor alcoolice. Doi dintre ei aveau o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 08.21, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia Nord, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La 22.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Eminescu din comuna Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Belșugului din Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași oră, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391 – pe raza satului Osmancea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe 19 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mereni au identificat un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe strada Libertății din Mereni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

40 de minute mai târziu, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39E, la intrarea în localitatea Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La 07.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, care a condus un autoturism pe DN 39 – satul 2 Mai, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate aceste cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

 • Nici NU e de mirare!!!!

  Numai cine nu a vrut nu a luat permis in Constanta avand in vedere ca permisele de conducere au fost luate pe bani (a se citi spaga).

  Altfel cum poate explicat fostul sef a IPJ AFACERILE IMOBILIARE din simplul salariu de bugetar???

  Dar ceilalti ofiteri superiori de la rutiera care nu pot justifica averile detinute si vacantele de lux facute din salariile de bugetari?

  Oricum nu ne putem asteapta la curatenie in POLITIE deoarece DNA Constanta nu isi face treaba, ba mai mult acopera toate faradelegile celor din Politie, Biserica asta ca sa nu mai spunem de Politicienii.

  DNA CONSTANTA E TOTAL INEFICIENT!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.