Informații noi despre avaria RAJA de pe bd. Alexandru Lăpușneanu, Constanța

raja

Ca urmare a avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Al. Lăpușneanu (farmacia Catena) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrările de reparație pe acest bulevard.

Astfel, de astăzi – 27 ianuarie 2022, ora 17.00 până mâine – 28 ianuarie 2022, ora 07.00, se restricționează traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe bd. Al. Lăpușneanu, pe o porțiune de aproximativ 50 m – sensul de mers dinspre Trocadero spre Dacia.

Inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, însă având în vedere diametrul acesteia, adâncimea la care este pozată dar și debitul mare și presiunea din zonă, s-a impus ca măsură de siguranță întreruperea furnizării apei potabile.

În aceste condiții, începând din această seară, ora 21.30 până mâine – 28 ianuarie 2022, ora 05.00  sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zonele:

–        bd. Tomis, tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și Al. Lăpușneanu, precum și porțiunea delimitată de bd. Al. Lăpușneanu și Petru Vulcan;

–         bd. Al. Lăpușneanu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și  str. Nicolae Iorga, precum și cei de pe străzile adiacente (Tulcei, Badea Cârțan, aleea Zmeurei);

–        Str. Soveja, tronsonul delimitat de bd. Tomis și strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, precum și cei din cartierele Anadalchioi  și Tomis-Nord.

În vederea desfășurării lucrărilor, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților și participanților la trafic din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.  

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

La șapte metri sub nivelul mării

Fri Jan 28 , 2022
Intrasem în restaurant de 10 minute. Răsfoisem meniul, numai câteva pagini, n-a durat mult. Știam de la hotel ce vrem. M-am uitat la ceas din întâmplare. Atunci mi-am dat seama că suntem la 7 metri sub nivelul mării. Acolo, jos, e altă lume, total diferită de a noastră. E greu […]