Infrastructură pietonală modernizată pe bulevardul Tomis

Una dintre cele mai importante artere de circulație din Constanța se transformă într-o zonă care sporește confortul și siguranța pietonilor.

Lucrările avansează pe tronsonul cuprins între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia, SC Confort Urban SRL suplimentând numărul echipelor de pavatori care acționează în această locație.

Se lucrează în ritm susținut la montarea de pavele care vor schimba aspectul bulevardului și care vor îmbunătăți condițiile de circulație pentru pietoni.

Programul de modernizare a trotuarelor include fixarea de borduri noi și reconstrucția suprafețelor degradate.

„Facem apel către conducătorii auto să nu parcheze autoturismele în zonele în care se desfășoară lucrări, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

China anunță că medicamentul antiviral pentru gripă Favipiravir este eficient împotriva COVID-19

Tue Mar 17 , 2020
China a finalizat cercetările clinice ale Favipiravir, un medicament antiviral care a demonstrat eficacitate clinică împotriva bolii provocate de noul coronavirus, COVID-19, a anunţat marţi un oficial citat de agenţia Xinhua, citată de Agerpres. Favipiravir, un medicament pentru gripă, aprobat pentru utilizare clinică în Japonia în 2014, nu a demonstrat reacţii […]