Infrastructură rutieră reabilitată pe strada Farului din Constanța

strada farului confort urban

Echipele SC Confort Urban SRL au desfășurat ieri lucrări de asfaltare pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis al străzii Farului. Zona carosabilă decopertată a fost modernizată, artera rutieră fiind îmbrăcată în asfalt.

Intervențiile la nivelul carosabilului vor continua în această săptămână pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Farului și pe strada Salcâmilor, tronsonul delimitat de strada Poporului și strada Farului. Se vor executa lucrări de frezare, în etapa premergătoare asfaltării.

Primăria face apel către locuitorii din zonă să nu parcheze mașinile în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cod galben de vânt în Dobrogea

Wed Jul 8 , 2020
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineaţa, o avertizare nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabilă pe raza judeţelor Constanţa (zona de litoral) şi Tulcea. Potrivit meteorologilor, până la ora 9:00, în judeţele avertizate se vor semnala intensificări locale ale vântului cu viteze la rafală de 55 – […]
vant primaria constanta