Înghețată pentru copii din partea Primăriei Medgidia

Cu ocazia zilei de 1 IUNIE, Ziua Internațională a Copilului, toți prichindeii din Medgidia, care ies la joacă și la plimbare în Parcul 1 Mai, au parte de o bucurie dulce din partea Primăriei Medgidia.

Începând cu ora 11.00, aceștia pot savura o delicioasă înghețată londoneză oferită cadou.

Sunteți așteptați cu drag.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Încă un constănțean bolnav de Covid-19 a fost internat

lun iun. 1 , 2020
Încă un constănțean bolnav de Covid-19 a fost internat, potrivit datelor furnizare de Prefectura Constanța. Instituția a precizat astăzică în acest moment, mai sunt 32 de persoane internate, dintre care 18 din județul Constanța și 14 din județele Tulcea și Ialomița. Ieri erau internați 17 constănțeni. Persoanele din alte județe, […]
spitalul de boli infectioase

V-ar putea interesa și: