Îngrămădiți ca sardelele și jigniți în microbuzul de pe ruta Cumpăna – Constanța

O tânără din Cumpăna a povestit momentele de groază prin care a trecut, chiar de 8 martie, când a vrut să se urce în unul din microbuzele care face legătura între Cumpăna și Constanța.

„Astăzi, 8 Martie, pe ruta Constanța-Cumpăna am avut parte de un comportament abject și execrabil din partea unui domn șofer de la TransEvren,care mi-a adresat jigniri și insulte în timp ce încerca să înghesuie cât mai multe persoane în mașină, deși era omenește imposibil și clienții parcă erau oile sale. Acesta mi-a spus pe un ton imperativ să cobor din microbuz. La coborâre mi-a adresat alte jigniri: „Că doar nu oi fi tu un pui de drac! Sărăcie!”. Nu am fost jignită în viața mea în acest fel. De asemenea, a jignit un bătrân, dar și alte persoane în același stil umilitor. Este inacceptabil să pleci de la job, să fii contracronometru și să fii nevoit să tolerezi un astfel de comportament! Țin să mai adaug că, după acest episod, am nimerit astăzi iar cu același șofer. Pentru faptul că i-am făcut poze, a coborât din mașină și s-a îndreptat intimidant spre mine, eu am luat distanță, iar el m-a amenințat că voi avea de-a face cu el.”, a scria aceasta, pe Facebook.

După postare, mai multe persoane au spus că șoferul respectiv s-a purtat la fel și cu alte persoane.

„Fă-i reclamație să vadă primărița care nu dă doi bani pe Cumpăna.”, a postat altcineva.

Sursă foto: Facebook


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Armată rusă a pierdut între 8 și 10% din activele militare utilizate în invadarea Ucrainei

mar mart. 8 , 2022
SUA estimează că până la 8% până la 10% din activele militare ruse utilizate în invazia Ucrainei sunt acum distruse sau inoperabile, potrivit unui oficial american familiarizat cu cele mai recente informații, citat de CNN. Echipamentele pierdute includ tancuri, avioane, artilerie și alte bunuri militare. Este aproape dublu față de […]

V-ar putea interesa și: