Înșelătorie care folosește imaginea lui Ion Țiriac. Familia oferă un apartament celui care depistează infractorul

Conform unei înșelătorii care circulă pe internet, Ion Țiriac „ar investi 15 milioane de euro într-o platformă care îi face pe români mai bogați”. Totul este fals, iar Ion Ion Țiriac spune că mai mulți români ar fi căzut plasă, o fraudă ce se ridică la 5 milioane de euro în total.  Fiul miliardarului, Ion Ion Țiriac, care a anunțat că oferă un apartament cui reușește să prindă infractorul. 

Falsificatorii au modificat imagini în care miliardarul Ion Țiriac alături de Alessandra Stoicescu într-o emisiune fictivă.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea. Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac pe Instagram. 

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Conducerea PSD a fost invitată la inaugurarea fațadei de nord a Cazinoului Constanța

Fri Aug 19 , 2022
Zi importantă azi pentru Constanța. Fațada de nord a Cazinoului a fost dezvelită. La eveniment au participat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dar și mai mulți membri ai PNL Constanța. Lucrările la Cazinoul din Constanța vor fi gata până la finalul anului 2023 Organizația Municipală a PSD […]