Inspectorii Antifraudă au dat amenzi în Constanța

În perioada 8-14 iunie 2015, 939 inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au controlat 931 de unităţi comerciale de pe întreg cuprinsul ţării (Alba Iulia, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ, Suceava, Slatina, Timişoara ş.a.) şi au constatat nereguli pentru sancţionarea cărora au dispus amenzi şi confiscări în valoare totală de 4.391.399 lei şi suspendarea activităţii comerciale a nouă puncte de lucru.

Cele mai multe abateri depistate de inspectorii antifraudă fiscală au fost încălcări ale obligaţiilor legale de dotare sau utilizare a caselor de marcat, întocmirea defectuoasă a evidenţelor financiar-contabile şi comercializarea de produse fără acte legale de provenienţă.

Acţiunile de control, efectuate în baza sesizărilor primite la TelVerde și analizei de risc fiscal, vor continua în acelaşi ritm în scopul îmbunătăţirii conformării fiscale voluntare şi a disciplinei financiare în domeniul comerţului, alimentaţiei publice şi prestărilor de servicii.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ce spune Remus Cernea despre majorarea pensiilor parlamentarilor

Tue Jun 16 , 2015
Astăzi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului s-a votat, cu o largă majoritate, pentru acordarea unor pensii speciale parlamentarilor. Deputatul de Constanța Remus Cernea a luat cuvântul la dezbaterile generale și a criticat atât chestiuni de procedură (votul nu este numărat în mod corect), cât și chestiuni de […]