Instanța a decis: Eugen Tomac este, statutar, președinte al PMP

Sursă foto: Facebook/PMP

Curtea de Apel București a respins, ieri, recursurile formulate de Cristian Diaconescu împotriva Partidului Mișcarea Populară. Prin urmare, a fost validat congresul organizat în martie 2023, unde Eugen Tomac a fost votat, statutar şi cu majoritate de voturi, președinte al PMP.

„Partidul a fost, în ultimii ani, ținta unor grupări politice care au avut un singur scop: desființarea noastră.

După ce preşedintele Eugen Tomac a anunțat public, în iunie 2023, în cadrul Congresului USR, că am acceptat invitația de a fi parte la construcția alianţei Dreapta Unită, alături de USR și Forța Dreptei, împotriva PMP a început o adevărată campanie de hărțuire.

În istoria postdecembristă nu a existat un partid mai atacat şi mai ameninţat de către cele două mari partide aflate astăzi la putere, prin intermediul instituţiilor statului: ne-au blocat în instanţe, ne-au tăiat subvenţia, ne-au racolat primarii şi consilierii locali cu ameninţări şi prin şantaj, ne-au eliminat din secţiile de vot, ne-au scos din Biroul Electoral Central şi de pe buletinele de vot, au încercat respingerea alianţei Dreapta Unită.

N-au reuşit. Doar ne-au făcut mai puternici!”, au declarat reprezentanții PMP.

Eugen Tomac a adăugat că „PSD şi PNL au alergie la democraţie.”

„Singura structură contestată la Biroul Electoral Central a fost alianţa Dreapta Unită. Reprezentantul PSD a cerut eliminarea noastră de pe buletinele de vot dintr-un motiv simplu: le este frică. Noi am avut două congrese în cadrul cărora Partidul Mişcarea Populară și-a ales conducerea. Am respectat toate prevederile legale. Totuşi, a durat doi ani până când ni s-a făcut dreptate. Astăzi, Dreapta Unită nu mai poate fi oprită. Au încercat să ne scoată de pe buletinele de vot, însă nu au reuşit. Noi, USR, PMP şi Forţa Dreptei – Dreapta Unită – mergem către victorie.”, a subliniat acesta.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gheorghe Mechenici, candidat PNL la Primăria Costinești: „Din poziția de primar, voi putea transforma comunitatea noastră într-o destinație turistică de referință pe harta României”

joi apr. 18 , 2024
Sâmbătă, 20 aprilie, stațiunea Costinești va fi gazda unui eveniment deosebit de important. Viceprimarul actual, Gheorghe Mechenici, președintele filialei PNL Costinești, își va oficializa candidatura pentru funcția de primar al comunei. La acest eveniment vor participa personalități marcante din peisajul politic românesc, precum și primari locali care îl susțin în […]
MECHENICI-GHEORGHE

V-ar putea interesa și: