Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore de 14 ani

Un instructor de dans în vârstă de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore de 14 ani, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au realizat probatoriul privind săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219 din Codul penal, de către un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din oraşul respectiv. Bărbatul este bănuit că, în luna aprilie, în calitate de instructor de dans, ar fi agresat sexual o minoră, în vârstă de 14 ani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În cursul zilei de joi, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Găeşti, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa.

“În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cristina Dumitrache, PSD: „Voucherele pentru alimentele de bază, necesare”

Thu May 12 , 2022
Ministrul Muncii si Solidarității Sociale, Marius Budai, a anunțat recent că Guvernul a aprobat Ordonanța prin care persoanele vulnerabile vor primi vouchere pentru alimentele de bază. „Acest set de măsuri era necesar în contextul unei creșteri abrupte a prețurilor. Persoanele cu venituri reduse aveau nevoie de un program de protecție […]