Întârzieri ale trenurilor pe ruta București – Constanța în urma unui accident

La data de 01.04.2023, la ora 14.12, mecanicul trenului Regio 8010, care circulă pe relația Constanța – București Nord, plecat la 14.09 minute din stația CF Constanța a surprins la km 223+633 (trecerea la nivel din zona Cora) un auto care nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale instalației de semnalizare automată fără semibariere.

În urma impactului, trenul a fost frânat de urgență, iar circulația feroviară pe ambele fire a fost închisă. La fața locului s-au deplasat reprezentanți ai SRCF Constanța, ISU, SAJ și Poliția TF.

Nu au fost înregistrate victime.

Trenul Regio s-a pus în mișcare la ora 15.14 acumulând 63 de minute întârziere. Un alt tren afectat de închiderea liniilor a fost IR 1586 expediat din stația Constanța cu 39 de minute întârziere.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mihai Lupu s-a înscris în partidul lui Dan „Felix” Voiculescu, colaborator al Securității

lun apr. 1 , 2024
Mihai Lupu, în prezent președinte al Consiliului Județean Constanța, s-a înscris în partidul lui Dan Voiculescu, PUSL. PNL i-a retras sprijinul politic lui Lupu, după ce a amenințat public un polițist. Lupu că se alătură PUSL, despre care afirmă că este „un partid care îmbrățișează valorile sincerității, integrității și loialității.” […]

V-ar putea interesa și: