Internet și convorbiri pe mobil ieftine încă 10 ani în Europa

Vești bune de la Bruxelles: se extinde cu încă 10 ani, până în 2032, politica de Roaming a Uniunii Europene, a anunțat, duminică, primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

Cu alte cuvinte, „vorbim, trimitem mesaje sau navigăm pe Internet la același preț ca acasă”. Un important beneficiu pentru fiecare cetățean al Uniunii Europene. Ești “acasă”, oriunde te afli în Uniunea Europeană!

„Din 2017 încoace s-a introdus o noua politică de roaming la nivelul Uniunii Europene. Acum s-a ajuns la un nou acord între instituțiile politice ale Uniunii Europene și această politica in domeniul roamingului se prelungește cu încă 10 ani, începând cu 1 iulie 2022.”, a spus Emil Boc, din Bruxelles.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcarea în Constanța se va plăti prin aplicație, parcometre sau tichete răzuibile

lun dec. 13 , 2021
Regulamentul de parcări în municipiul Constanța a fost votat, dar deocamdată nu se aplică. Primăria a anunțat însă astăzi că a făcut un pas important în implementarea sa. În curând, va putea fi utilizată o nouă versiune a aplicației de plată a parcării „Constanța Parking”. Pe lângă această modalitate de […]
parcare-strada-termele-romane

V-ar putea interesa și: