Intersecția de la Casa de Cultură are semafoare noi, dar nu are asfalt

Lucrările la sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Ion Luca Caragiale au fost finalizate.

S-au montat stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led, iar instalațiile electrice au fost înlocuite.

Această măsură a fost necesară deoarece conform proiectului de mobilitate urbană se modifică geometria intersecției.

Intersecția nu are însă în continuare asfalt. A fost decopertată de luni bune. În mod normal, trebuia asfaltată în câteva zile, dar a fost abandonată.

Iată cum arată într-o zi normală.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toți copiii de la creșă, grădiniță și clasele 0 - IV din Ovidiu, Poiana și Culmea vor primi pachete de rechizite școlare

vin aug. 25 , 2023
Primăria orașului Ovidiu, la inițiativa primarului George Scupra, PNL, vine în întâmpinarea părinților și anunță că toți cei 1056 de copii de la creșă, grădiniță și clasele 0 – IV din Ovidiu, Poiana și Culmea vor primi în prima zi de școală, pachete de rechizite școlare după cum urmează: a) […]

V-ar putea interesa și: