Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța, și fără asfalt, și fără semafoare

Semaforizarea va fi întreruptă în intersecția de la Casa de Cultură din Constanța, care a fost decopertată și care nu are asfalt de foarte multe luni de zile.

Luni, 21 august, începând cu ora 18:00 și până pe data de 25 august, sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Ion Luca Caragiale va fi oprit total.

Geometria intersecției va fi reconfigurată, se vor muta stâlpii de semaforizare în noua configurație și se vor înlocui corpurile de semaforizare vechi cu unele noi, complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite.

Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța.

Această măsură este necesară conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Intersecția de la Casa de Cultură din Constanța, și fără asfalt, și fără semafoare

  1. Ar trebui sa vedeti ce se intampla si cu ,configurarea altor artere. Bd. Mircea cel Batran prin noua configurare va ramane cu o singura banda pt autoturisme, celelalte sunt pt autobuze și parcare. Fagadau cand a facut sens unic pe Tomis a promis ca vor fi trei benzi de circulatie pe Mircea. La capat spre mare cele două benzi de circulatie pt autoturisme de pe Ferdinand se vor intalni cu cele doua benzi care vin dinspre Negru Voda pe Mircea ,iar circulatia va continua pe o singura banda
    pt autoturisme. pana la bd Mamaia. Acum cand sunt trei benzi ,traficul este foarte aglomerat pe Mircea de masinile care merg spre cart Tomis si Pescărie.Ce se va intampla cand va ramane o singura banda pt autoturisme. Intre Ferdinand si Stefan cel Mare vor sa amenajeze și o pista pt biciclete.Va fi jale.Va rog sa dezbateti aceasta problemă daca informatiile care le am sunt corecte.Va multumesc.

  2. Astazi 23.08.23 ora 7:40 nu era niciun politist in intersectie. O fi intarziat la program. Continua bataia de joc la adresa locuitorilor acestui oras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un fost jucător al naționalei României de rugby a murit la numai 35 de ani

vin aug. 18 , 2023
Ștefan Stan, fost jucător al naționalei României, a murit la doar 35 de ani, informează Federația Română de Rugby. Stan a fost diagnosticat cu paraplegie în 2019, după ce a suferit leziuni grave ale coloanei în urma unui grav accident grav de motocicletă. „În ultimii patru ani Ștefan Stan s-a […]

V-ar putea interesa și: