Intersecția de la Delfinariu va fi resistematizată

Traficul rutier intens din zonă care produce blocaje și îngreunează circulația inclusiv a mijloacelor de transport în comun a impus măsuri de reconfigurare a intersecției, a anunțat Primăria Constanța.

Astfel, începând cu data de 07 octombrie, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Zorelelor va fi resistematizată. Pe strada Zorelelor vor fi amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia.

Totodată, se va interzice virajul la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Măsura a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulație care se întrunește periodic la nivelul Primăriei și din care fac parte reprezentanți ai tuturor instituțiilor cu putere de decizie în privința organizării traficului rutier. De asemenea, a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier.

Lucrările vor avea loc în noaptea de 06 spre 07 octombrie, echipele administratorului drumului public vor monta indicatoarele rutiere și vor trasa marcajele care vor reglementa circulația în zonă.

COMPLETARE: Ce rute recomandă Primăria Constanța în zona Delfinariu

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Incidența în Constanța și Medgidia a ajuns la 4,38. Situația în celelalte localități

Wed Sep 29 , 2021
Prefectura Constanța a anunțat, azi, incidența în localitățile din județ. Constanța și Medgidia au ajuns la 4,38 cazuri la mia de locuitori. Mangalia se apropie de 3, prag depășit de Eforie (3,07). Și Orașul Ovidiu a depășit pragul de 4. Situația pe larg, mai jos. LOCALITATE POPULATIE CAZURI LA 1000 […]
coronavirus (3)