Interviu inedit cu Simona Halep. Câți copii vrea să facă și ce a învățat să gătească

simona halep

Simona Halep a dezvăluit, într-un interviu recent acordat fostei jucătoare de tenis Barbara Schett,  că ea și soțul ei vor să aibă trei copii. Se tem însă că lipsa timpului îi va împiedica să se ocupe de ei, așa că nu se grăbesc momentan.

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii.”, a declarat sportiva.

Simona a dat detalii și din intimitatea casei lor și a povestit ce gest de recunoștință a făcut Toni Iuruc pentru ea. Acesta i-a strâns toate trofeele într-o cameră ca ea să le poată vedea pe toate la un loc atunci când are nevoie să prindă din nou încredere în forțele proprii. Tenismena a recunoscut că uneori și ea are momente grele în care își pierde energia și că totul trece de la sine când își vede premiile obținute de-a lungul carierei.

Soţul meu a făcut o cameră specială cu toate trofeele mele, iar când nu mă simt bine sau sunt melancolică, intru în acea cameră și îmi revine energia. Trofeul de la Wimbledon este special, dar și cel de la Roland Garros.”, a povestit Simona Halep.

Sportiva a mărturisit că nu este o gospodină desăvârșită pentru că nu știe să gătească și preferă să comande mâncarea. Cel care i-a devenit soț nu este deranjat de această situație pentru că nici el nu gătește și de când s-au mai relaxat măsurile împotriva pandemiei, cuplul iese la restaurant pentru a lua masa.

„Nu știu să gătesc. Am învăţat să fac clătite în timpul pandemiei. Nici soţul meu nu știe să gătească. În timpul pandemiei am comandat mâncare acasă, iar acum mai mergem la restaurante.”, a dezvăluit ea.

Pentru că nu are prea mult timp de petrecut acasă, Simona Halep nu se ocupă nici de curățenie și a angajat un ajutor pentru că îi place să aibă locuința mereu curată. Sportul a învățat-o să fie o persoană disciplinată și să iubească ordinea, dar din păcate, timpul nu îi permite să se ocupe chiar ea de acest aspect.

„Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată. Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo.”, a povestit aceasta.

Constănțeanca și soțul său s-au mutat împreună într-o vilă aflată pe malul lacului Snagov, iar costul estimat al locuinței este de un milion de euro. Se pare că Simona Halep și-a achiziționat 10.000 de metri pătrați în Snagov, lângă fostul domeniu al fotbalistului Ionuț Lupescu.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.