Intrarea la Acvariu costă 12 lei pentru adulți

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a redus tarifele, începând din 1 septembrie.

Tarife acvariu

  • Adulți 12,00 lei
  • Elevi/Studenți 3,00 lei
  • Copii până la 7 ani gratuit *

Luni-Duminică: 10:00 – 20:00

Biletele se vând: Luni-Duminică: 10:00 – 19:30


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce a făcut Tudorel Chesoi pentru Constanța

mie sept. 2 , 2020
Politicienii sunt întrebați – pe bună dreptate – ce au făcut pentru oameni. Mulți nu au niciun răspuns. Tudorel Chesoi, ex-consilier municipal și candidat la funcția de primar al municipiului Constanța, din partea Alianței Național Țărăniste, face parte din categoria celor care au ce spune. Urmăriți în acest clip câteva […]
Tudorel Chesoi

V-ar putea interesa și: