Intrarea la CMSN, între zero și 12 lei

Prețul unui bilet pentru un spectacol la Delfinariu, care include și intrarea în Microrezervație, dar și la Păsări exotice și Planetariu, costă trei lei, pentru elevi și studenți.

Adulții plătesc 12 lei, iar copiii până la 7 ani au intrarea gratuită.

Prețul pentru intrarea la acvariu este de 8 lei pentru adulți și de 2 lei, pentru elevi și studenți. De asemenea, copiii până la 7 ani beneficiază de intrare gratuită.

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă așteaptă, în luna februarie, cu același program și aceleași tarife ca luna trecută.

Program de vizitare Microrezervatie :

Luni-Duminica: 9:00 – 17:00

Program Delfinariu Constanta

Luni – Duminica : 09.00 – 16.00

REPREZENTATII DELFINARIU:

Luni – Vineri : 11.00 – 15.00

Sambata si Duminica : 11.00 13.00 15.00

DEMONSTRATII PLANETARIU ZILNIC
10.00 12.00 14.00


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cine sunt membrii ALDE care vor negocia cu PSD la nivelul județului Constanța

sâm feb. 11 , 2017
În cursul zilei de vineri, 10 februarie, a avut loc întrunirea Biroului Teritorial Politic ALDE Constanţa, unde s-a hotărât constituirea Comisiei ALDE care împreună cu partenerii de alianţă PSD să procedeze la stabilirea principiilor şi a etapelor necesare în vederea implementării „Programului de Guvernare PSD – ALDE ” la nivelul […]
alde pestera

V-ar putea interesa și: