A intrat cu un Audi pe plajă

masina pe plaja

Amenzile pentru cei care intră cu mașina pe plajă sunt foarte mari. Cu toate aceste, există șoferi care le ignoră și transformă plajele în propria șosea.

Cel mai recent caz a avut loc în această dimineață, la ora 6.00. Este vorba despre un Audi Q5 înmatriculat în Buzău, cu numărul BZ-03-EDN, care se plimba în zona Hanul Piraților, în dreptul punctului de Salvamar.

În acest an au mai fost semnalate cel puțin trei cazuri similare, în Mamaia, Năvodari și Vama Veche. Șoferii au fost sancționați cu câte 20.000 de lei fiecare.

UPDATE ora 21.03. Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Poliție s-au autosesizat în acest an și vor lua măsurile care se impun.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România joacă diseară cu Albania. Pronosticul lui John, leoaica de mare!

Dum iun. 19 , 2016
Echipa națională de fotbal a României joacă diseară cu Albania, în grupa Campionatului European. Partida este decisivă: dacă învingem, ieșim din grupe Meciul de diseară a atras și atenția angajaților de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, dar și a… animalelor de aici. John, celebra leoaică de mare de […]

V-ar putea interesa și: