Întrebarea zilei. Pe cine vreți primar în Agigea, de anul viitor: Matei Datcu sau Cârjaliu Cristian?

Matei Datcu vs Cârjaliu Maricel Cristian

Există un curent de opinie în județul Constanța, și nu numai, care spune că oamenii preferă ca localitățile să fie conduse de primari care au realizat ceva în viață din punct de vedere financiar. De oameni de afaceri.

Una dintre localitățile în care oamenii spun că ar putea să candideze un om de afaceri de-al locului este Agigea. Zvonurile au apărut ca urmare a rezultatelor dezastruoase obținute de actualul primar, Cristian Maricel Cârjaliu, în ultimele două runde de alegeri. De fapt, Cârjaliu a fost primarul PSD cu cele mai proaste rezultate.

Omul cu pricina este nimeni altul decât Matei Datcu, foarte cunoscut de localnici și multă lume din întreaga Românie pentru „Pescăria lui Matei”. Un om care conduce o afacere de multe milioane de lei, care declară profituri extrem de importante (aproape 4 milioane de lei în 2018, bani care ajung și la bugetul local) și care are zeci de angajați.

În spiritul acestor idei, ziarul Constanța 100% vă invită să răspundeți la întrebarea de mai jos.

[poll id=”48″]

Demersul nostru nu este un sondaj propriu-zis, ci unul jurnalistic.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Joi, 19 noiembrie, se oprește apa în Cartierul Tomis Nord din Constanța

mar dec. 17 , 2019
Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe Aleea Heracleea, din municipiul Constanța, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi – 19 decembrie 2019, în intervalul orar 08.30 – 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din Cartierul […]
raja

V-ar putea interesa și: